Kot arhitektka in notranja oblikovalka sem strastna ustvarjalka, ki se posveča estetskemu in funkcionalnemu izboljševanju prostorov. Moje delo je moja strast in izraz moje kreativnosti. Vzljubim vsak nov projekt, saj mi prinaša priložnost za izražanje in uresničevanje idej.

Moje delo temelji na temeljitih raziskavah in razumevanju potreb strank. Skupaj z njimi raziskujem njihove želje, potrebe in osebni slog ter se potrudim, da jih uresničim v praktične in estetsko privlačne prostore. Moj pristop k oblikovanju je holističen, saj upoštevam tako vizualne kot tudi funkcionalne vidike prostora.

Skozi oblikovanje notranjega interierja si prizadevam ustvariti harmonične prostore, ki odražajo osebnost in življenjski slog strank. Pozornost posvečam vsakemu detajlu, od izbire barv, tekstur, pohištva do osvetlitve, da dosežem popolno ravnovesje med estetiko in funkcionalnostjo.

Pri svojem delu se zavedam, da je vsak projekt edinstven, zato sem vedno odprta za inovativne ideje in novosti v industriji. Stalno se izobražujem in spremljam trende, da lahko strankam ponudim najnovejše rešitve in ustvarim prostor, ki presega njihova pričakovanja.

Kot arhitektka in notranja oblikovalka sem zavezanost kakovosti in profesionalnosti ter odličnemu sodelovanju z drugimi strokovnjaki in izvajalci. Trudim se ustvariti trajnostne in okolju prijazne rešitve ter uporabiti inovativne materiale in tehnike, ki izboljšujejo funkcionalnost prostorov.

Moje največje zadovoljstvo je, ko vidim, kako se ljudje počutijo udobno, navdušeno in srečno v prostoru, ki sem ga oblikovala. Zame je to največje priznanje mojega dela in motivacija za nadaljnje ustvarjanje.

Kdo sem

Oblikovanje notranjega interierja je moja velika ljubezen – ljubezen do kreativno osvetljenih prostorov, pričaranja topline v kuhinji, dovršenosti in dobrega počutja v kopalnici in toplih nasmehov ob vonju kave na terasi. Je tudi spoštovanje do ljudi, ki te prostore uporabljajo in v njih živijo. Njihov nasmejan in zadovoljen obraz mi pomeni največ.

Petra Plevnik, arhitekt

u.d.i.a.

Ustanovitelj blagovne znamke IDEAS in idejni vodja

EKIPA

Vsak projekt je svoja zgodba. Vsak projekt ima tudi mnogo problemov, ki jih skupaj z ekipo pretvarjam v izzive, ki jih na koncu vedno rešimo. Ekipo sestavljajo več tesnih rednih sodelavec s katerim ustvarjamo projekte – vsak posebej je specialist na svojem področju. Z njihovo podporo projekte vedno pripeljemo do konca pravočasno in kvalitetno. Tako pri strojnih instalacijah, elektro instalacijah, statiki, arhitekturi, zunanji ureditvi in dizajnu ter ostalih pomembnih detajlih, ki na koncu tvorijo celoto.

Za vami je ves čas usklajena ekipa, katera deluje homogeno!