Začetki arhitekturnega biroja IDEAS segajo v leto 2007. Bogate mednarodne študijske izkušnje ustanoviteljice Petre Plevnik (diploma iz arhitekture v avstrijskem Gradcu, enoletno gostovanje v Milanu, na univerzi Politecnico di Milano, dodatno izpopolnjevanje arhitekture in notranjega oblikovanja na Bovisi, enoletno postdiplomsko izpopolnjevanje v New Yorku – Columbia University, ter številni realizirani projekti v arhitekturnih birojih), so ji narekovale samostojno pot.

Biro IDEAS tvori, poleg ustanoviteljice, tudi izredno homogen tim rednih sodelavcev, z bogatimi večletnimi izkušnjami. Timsko delo, nadgrajeno z bogatim znanjem, izkušnjami, izvrstnim poznavanjem mednarodnih trendov in posluhom za estetiko, trajnostni razvoj, so predpogoj, da stranki zagotovimo celostno ponudbo arhitekturnega oblikovanja in interierja.

Kdo sem

Oblikovanje notranjega interierja je moja velika ljubezen – ljubezen do kreativno osvetljenih prostorov, pričaranja topline v kuhinji, dovršenosti in dobrega počutja v kopalnici in toplih nasmehov ob vonju kave na terasi. Je tudi spoštovanje do ljudi, ki te prostore uporabljajo in v njih živijo. Njihov nasmejan in zadovoljen obraz mi pomeni največ.

Petra Plevnik, arhitekt

u.d.i.a.

Ustanovitelj blagovne znamke IDEAS in idejni vodja

EKIPA

Vsak projekt je svoja zgodba. Vsak projekt ima tudi mnogo problemov, ki jih skupaj z ekipo pretvarjam v izzive, ki jih na koncu vedno rešimo. Ekipo sestavljajo več tesnih rednih sodelavec s katerim ustvarjamo projekte – vsak posebej je specialist na svojem področju. Z njihovo podporo projekte vedno pripeljemo do konca pravočasno in kvalitetno. Tako pri strojnih instalacijah, elektro instalacijah, statiki, arhitekturi, zunanji ureditvi in dizajnu ter ostalih pomembnih detajlih, ki na koncu tvorijo celoto.

Za vami je ves čas usklajena ekipa, katera deluje homogeno!