Pri tem projektu smo oblikovali idejno zasnovo vogalnega lokala v Citycentru Celje. Glavna inspiracija za notranje oblikovanje tega interierja je bila lava, ki pa smo jo v prostoru uprizorili z zlatimi površinami v harmoniji z belo barvo. Tok lave je bil prikazan tudi z oblikami na talnih površinah, ki se razlivajo od notranjega proti zunanjemu delu lokala. Naročnik je izrazil željo, da lokal oblikujemo čim bolj futuristično, čemur smo sledili z oblikami in barvnimi kombinacijami. V oblikovanje je bila vključena tudi moč odseva, le-tega pa smo v prostor vnesli s pomočjo ogledal in površin z leskom. S tem smo majhnemu notranjemu delu dodali drugo dimenzijo. Prostor nad barom smo popestrili z ogenjemetom iz lučk, ki spreminjajo barvo in interierju dajejo vedno drugačen ambient. Zgodbo smo na zunanjem delu nadaljevali z lebdečimi cvetličnimi bananami, ki predstavljajo rešitelje pred lavo, poleg estetskega in globljega pomena, pa smo jim dali tudi funkcijo sedišč in barier med posametnimi mizami.