Adaptacija pritličnega dela dvostanovanjske hiše, katera je zajemala prenovo hodnika, kopalnic, jedilnice, kuhinje, dnevne sobe in gospodinjske sobe (utility). Pritlični del je namenjen za par, v zgornjem stanovanju pa biva sinova družina. Rdeča nit stilske prenove je bila glamur, luksuz in svetlost prostorov, ki smo jih opremili z belino ter prestižnimi srebrnimi in krom dodatki. Lahkotnost smo dodatno pouzdignili tudi s spuščenim stropom, katerega smo opremili z indirektno razsvetljavo. S skrito svetlobo sta bila poudarjena tudi vhoda v kopalnici. Dnevno sobo smo opremili z veliko in udobno sedežno garnituro, kateri smo dodali eleganten pridih s kovinskimi detajli na klubski mizici in ambientalnih svetilih. Na željo naročnikov je bil v interier vključen kamin svetovno znane znamke Planika, ki deluje na bioetanol in omogoča, da se prostori hitro ogrejejo. Na mesto, kjer je obstoječe stala televizija smo umestili nišo in ga delno zaprli, ter ga tako namenili vsem inštalacijam, ki povezujejo zgornjo etažo. Steno v jedilnici smo opremili s krasno stensko oblogo, ki predstavlja nekakšen osvetljen portal – epicenter stanovanja, kjer družina skupaj obeduje. Nad obstoječo stekleno mizo smo umestili različno velike okrogle luči, ki se kot slap zlivajo proti tlom in se odsevajo od steklene površine mize. Belim kuhinjskim elementom je bil dodan sijaj, s kubusom v imitaciji usnja pa smo uokvirili osrednji del kuhinje in ji s tem še povečali glamuroznost. Malenkost dinamike smo dodali s stensko oblogo in pultom v belem marmoju, ki pa se ponovi tudi v kopalnicah. Nasproti kuhinje je bil umeščen še eleganten zajtrkovalni kotiček za dva. Celota združuje glamuroznost beline in odseva.