Prostore v skupni velikosti cca. 70m² smo v obdelavo prejeli v 3. podaljšani gradbeni fazi, kjer so bili vidni samo zidaki brez estriha. Urediti je bilo potrebno vse inštalacije ter smiselno in funkcionalno razporediti prostore, ki bodo ustrezali za kozmetični salon. Pomemben poudarek smo dali tudi na rekuperacijo, saj je zračnost v salonu velikega pomena. Stilsko je bila v prostore umeščena notranja oprema v kombinaciji bele in rožnate barve, z zlatimi detajli. Vhodno ložo smo optimalno razporedili, da vsebuje vse potrebne elemente, kot so sprejemni pult z izložbo, čakalnica in prostor za meritve ter vabljivo izložbeno okno. Pri oblikovanju smo se posebej posvetili povšinam za razstavo izdelkov, saj imajo v salonu, poleg nudenja storitev, poudarek tudi na prodaji negovalnih produktov priznane znamke Voss. Hodnik ter prostore za manikuro in pedikuro smo med seboj povezali, z namenom zračnosti in povečanja volumna, ločili pa smo jih z dolgimi elegantnimi zavesami. V tlorisu je bil hodnik oblikovan na način, da posnema naravno obliko krivulje, kateri sledi linija indirektne razsvetljave v znižanih stropovih. Pridih narave je bil na hodniku pričaran z umestitvijo zelene zavese s padajočo vodo, ki daje prostoru še dodatek sproščenosti. Za intimo smo poskrbeli z ločeno kopalnico s tušem, kjer se lahko vsaka stranka uredi. Eleganca je bila v interier pripeljana z zlatimi detajli in slikami, ki uprizarjajo ženske akte. Izbira motivov ni bila naključna, saj predstavljajo žensko problematiko na določenih delih telesa, katero v Lotos studiu kozmetike ustrezno rešujejo. Lotosov cvet spremlja vse prostore v salonu, ker predstavlja del narave ter simbol čistosti in lepote.