Pri tem projektu gre za novogradnjo, kjer smo v sklopu poslovno-stanovanjskih prostorov oblikovali garsonjero. Stranka je želela, da je v zgradbi na voljo tudi enota, kjer lahko njihovi poslovni partnerji prespijo in se tudi sprostijo, ko se na primer udeležijo večdnevnih delavnic ali sestankov v sklopu njihovega podjetja. Glavni prostor zajema dnevni kotiček z jedilnico in mini kuhinjo, ter spalni del, prav tako pa garsonjera zajema še manjšo teraso z vrtno garnituro in masažnim bazenom. Objekt se nahaja na prekrasni lokaciji s pogledom na morje, v kraju Selce, zato smo pri oblikovanju sledili uporabi peščenih tonov in opreme z mediteranskim pridihom. Nad kuhinjo je bil spuščen strop, kamor smo umestili vgradne luči in zavese, ki elegantno skrijejo mini kuhinjo. Omara poleg kuhinjskega kotička je bila uporabljena tako za shranjevalne površine kot tudi za umestitev konzolnega tv-ja, ki se lahko obrne proti postelji ali proti sedežni garnituri nasproti. Glavni "ekran" v osrednjem prostoru pa je seveda veliko panoramsko okno, ki kot na pladnju ponuja prelep pogled na morske valove. Garsonjera zajema tudi kopalnico, katero smo opremili z vsemi potrebnimi elementi. Vključili smo tudi pralni stroj, ki je bil skrit v belo omaro, na vrhu pa je bila oblikovana še niša za brisače. Kopalnico smo opremili v nežnih tonih s poudarkom teksture lesa. Naš končni izdelek je prijetna in udobna garsonjera, ki hkrati ponuja še kraljevski razgled.