Predmet obdelave pri tem projektu je bila hiša, katera zajema kletne prostore, pritličje in nadstropje. Strankina vizija je bila prenova hiše in hkrati ustvariti tri enakovredna stanovanja, katera bodo primerna za oddajanje v najem. Glede na izraženo željo je bilo potrebno urediti dostop do posameznih nadstropij. V kletnih prostorih smo prilagodili višino in omogočili ločen dostop, za stanovanji v pritličju in nadstropju pa smo oblikovali skupni vhod, od koder sta obe ločeno dostopni. Vsako bivalno enoto smo opremili v svojem pridihu, ki sledi trendom, hkrati pa smo bili pozorni na pravo mero izraženega stila, saj končni uporabnik, zaradi oddajanja v najem, seveda ni znan. Oblikovali smo stanovanja, ki so polno opremljena za bivanje in omogočajo takojšnjo vselitev. Glede na to so lahko primerna za osebe ali družine, ki iščejo stanovanje za premostitveno obdobje do nekaj let in si ne želijo ustvarjati stroškov z najemom stanovanja, katerega bi morali potem še sami opremiti. Poskrbeli smo tudi za zunanjo ureditev; v kletnem stanovanju smo povečali uporabne površine in oblikovali ločeno ozelenjeno teraso; pritlično stanovanje je bilo povezano z vrtom za hišo, kjer smo oblikovali pokrito letno kuhinjo, to pa je sredi centra Ljubljane, prava zasebna oaza. V nadstropju je bil obstoječi skupni balkon razdeljen in vsaki sobi dodeljen svoj kotiček. Ograje smo dodelali s perforacijami, ki omogočajo da je ambient še vedno zračen, hkrati pa zagotavljajo pravo mero zasebnosti. Hiši je bila dodana tudi nova zunanja preobleka, saj smo obnovili fasado, ki je objektu dodala svežino, prav tako pa je bilo poskrbljeno, da imajo vsa stanovanja dovolj parkirnih mest. Zunanji izgled hiše smo opremili tudi z veliko zelenja; dodali smo grede z rastlinjem in ozelenili perforirano ograjo. Kot končni izdelek so bila prenovljena in opremljena tri ločena stanovanja, ki nudijo prijeten in miren kotiček za bivanje.